Emma Safety Rulla Oviportti

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Kids
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Perinteinen oviportti vie aika paljon tilaa. Varsinkin, jos sitä ei tarvitse aina käyttää. Emma Safety:ltä löytyy rullaportti, jolla saa säästettyä tilaa kapeassa oviaukossa.

Emma Safety:n portti sopii hyvin meidän kapeaan rappukäytävään.

Kiinnikkeet ruuvataan molemmille puolille. Asennus on yksinkertaista; mukana tulevien sapluunoiden avulla on helppo merkata ruuvien paikat kohdilleen. Portin voi asentaa eri asentoihin. Meillä ei ole karmeissa ulkopuolella tilaa, joten portti asennettiin oviaukon sisäpuolelle. Portin voi asentaa myös oviaukon ulkopuolelle, tällöin se ei vie tilaa ollenkaan oviaukosta.

Portti ajaa asiansa. Rullamekanismi on jopa hieman liian hieno: kun portin avaa, niin se ei lähde automaattisesti rullautumaan. Se pysyy oikean mittaisena. Rullaus tapahtuu vasta lukitusnappia painamalla. Meille olisi riittänyt yksinkertaisempi malli. Mutta ehkä portti pysyy paremmin ehjänä, kun se ei jokaisella avauksella rullaudu sisään.
Emma Safety:n rullaportti on siistin näköinen oviportti. Toimii hyvin kapeissa paikoissa ja se on siistimmän näköinen kuin perinteinen metalliportti.

Vastaa