Ruotsinlaivalla lapsen kanssa

Maaliskuun laivareissu oli niin mukava, että syyslomalla suunnattiin taas Silja Serenadella Tukholmaan.

Tällä kertaa reissu sujui jopa paremmin kuin keväällä. Kasperin omatoiminen ruokailu sujuu siistimmin ja hän uskalsi touhuta rohkeammin lasten leikkihuoneessa. Pikkumies taisi nauttia tästä reissusta vanhempia enemmän. Seuraavalla kerralla voisi pyytää tuttavia mukaan, niin voisi vuorotella lapsen vahtimista 🙂

Ruoanvalmistus on kivaa. Laivalla on kunnon keittiö. 

Pleikkaripelit kiinnosti, vaikka Kasperi ei vielä osaa niitä itse pelata.

Pallomeri oli parhautta. Leikkihuoneessa on oma pallomeri 0-3 -vuotiaille ja toinen pallomeri isommille lapsille. Kasperi kävi kerran laskemassa liukumäen isompien lasten pallomeressä. Muuten aika sujui omalla puolella. Videolla kuvaa pienempien lasten pallomerestä.

Hytissä oli oma sänky. Siellä oli kiva leikkiä, vaikka yö nukuttiin vanhempien välissä.
Tavolata-ravintolan lasten jälkiruokapöytä. Ensimmäisenä iltana syötiin buffetissa ja toisena iltana Tavolatassa. Siellä oli lapsille seisova pöytä ja aikuisten annokset tuli listalta.
Aikuisten alkupalat.
Pääruoka
Jälkkäri
Maissa syötiin ravintolassa, jossa ei ollut omia istuimia lapsille. Mutta Kasperi pysyi hyvin tuolilla. Meillä oli omat pillimehut matkassa.
Tukholmassa matka terminaalista takaisin laivaan oli pitkä. Jonkun matkaa Kasperi jaksoi kävellä itse, ennen kuin pyysi syliin.

Vastaa