Androidin säätöä

Virittelin puhelimen ja pädin mukavammaksi käyttää. Tässä säädöt: Nova launcherin asennus, selaimeksi Opera ja onnistuin lataamaan pädiin, Nexus 7 (2013), softia joita ei ole virallisesti tuettu.

Nova launcher


Nova launcherilla pystyy muokkaamaan työpöydästä paremman. Mm. kansioiden ulkoasua voi muuttaa ja työpöydän kuvakkeiden lukumäärää voi kasvattaa. Tämä on hyvä varsinkin Samsung Galaxy S4:lle, jossa oletuksena työpöydällä on paljon hukkatilaa.
Kannattaa hankkia launcherin maksullinen prime versio, niin saa lukemattomien viestien laskurit. Ne toimii muuten myös Hangoutsin kanssa.

Opera

Koitin Nexuksella useita eri selaimia: Chrome, Dolphin, Firefox ja Opera. Oletusselaimeksi tuli Opera. Se vain tuntuu tästä joukosta parhaalta. Puhelimessa käytän edelleen Chromea. Se on ihan OK, ja puhelimella tulee surffattua todella harvoin.

APK Downloader

APK Downloaderilla voi asentaa appeja, joita ei ole virallisesti tuettu. Tällä saa Nexus 7 (2013):lle asennettua mm. Nordean mobiilipankin ja Jawbone UP:n. Toki softat ei välttämättä toimi niin kuin pitää, mutta näiden kanssa en ole huomannut ongelmia.
APK Downloader löytyy täältä: http://apps.evozi.com/apk-downloader/
Nordean mobiilipankin app: fi.nordea.mobilebank
Jawbone UP app: com.jawbone.up

Vastaa