Army-tyylinen kameralaukku

Halusin kameralaukun seuraavilla kriteereillä:

  1. Laukku ei saa näyttää perinteiseltä kameralaukulta.  
  2. Laukun pitää olla riittävän iso, jotta sinne mahtuu kamera ja pari objektiivia.
  3. Laukkuun pitää mahtua iPad.
Surffasin netissä ja tutkin eri malleja. En siis etsinyt varsinaista kameralaukkua, vaan ylipäätänsä sopivan kokoista ja näköistä olkalaukkua. Eri malleja vertailemalla silmää alkoi eniten miellyttää army-tyylinen laukku. Ja eriyisesti laukku, jota Dr. Robert Neville (Will Smith) kantaa elokuvassa I am legend. Tuo on muuten hyvä elokuva.
Kyseinen laukku on Belstaff 554 large colonial shoulder bag. Niitä on saatavissa eri väreissä; elokuvan laukku on mountain brown.
Laukusta löytyy juttua Aaron Lamin blogista. Hänellä on Belstaff 554 ja Belstaff 556 -laukut. Hän pitää 556-mallia parempana. Tässä linkit hänen blogikirjoituksiin:
En löytänyt kumpaakaan laukkua Suomesta. Sen sijaan eBaystä ja Amazonista löytyy samankaltaisia laukkuja, joista yhden tilasin itselleni. Se on kooltaan lähempänä Belstaff 556-laukkua: leveys 34cm x korkeus 27cm x syvyys 11cm. Myös tätä laukkua löytyy useissa väreissä, tilaamani on khaki yellow. 
Laukku löytyy eBay.co.uk:sta hakusanoilla: ”Men’s Vintage Canvas Leather Satchel School Military Shoulder Bag Messenger Bag”.
Tässä kuvia laukusta:

Toistaiseksi olen ollut laukkuun tyytyväinen. Se on hyvännäköinen ja sopivan kokoinen.

Vastaa