Jawbone UP vuoden käytössä

Jawbone UP -hyvinvointiranneke on ollut reilun vuoden käytössä. Tässä siitä kokemuksia.

Rannekkeen kestävyys

Ranneke toimii edelleen. Siinä ei myöskään näy käytön jälkiä. Rannekkeen nappi ei ota enää jokaista painallusta, mutta toimii kuitenkin. Patteri kestää saman kuin uutena, eli noin viikko menee yhdellä latauksella.
Hommasimme jouluksi perheeseen myös toisen Jawbone UP:n. Se lakkasi toimimasta viiden kuukauden käytön jälkeen. Onneksi takuu pelasi hyvin ja saimme vaihdettua sen heti uuteen. Kannattaa siis säilyttää ostokuitti.

Käyttökokemukset

Olen ollut rannekkeeseen tyytyväinen. Se on ollut käytössä joka päivä. Onneksi ranneke on tyylikkään näköinen, niin sitä kehtaa pitää aina kädessä.
En niinkään ole seurannut päivittäisten askelien määrää vaan yöunen laatua. Samoin rannekkeen herätyskellotoiminto on päivittäin käytössä. 
iOS ja Android -sovellukset toimivat hyvin. Android-sovellus toimii tosin vain tietyillä malleilla. Itse olen käyttänyt tätä Samsung Galaxy S4:llä. Mutta esim. Nexus 7 -tabletilleni softaa ei saa asennettua. 

Yhteenveto

Jos askelien mittaus tai nukkumisen laadun seuraaminen kiinnostaa, niin suosittelen tutustumaan Jawbone UP -rannekkeeseen.
Alkuperäisen juttuni Jawbone UP:sta voi lukea täältä: http://oorraine.blogspot.fi/2013/08/jawbone-up-hyvinvointiranneke.html

Vastaa